Assortiment

Druif & Graan biedt een gevarieerd en wisselend assortiment dranken.

Bier

Wij hebben een een wisselend bier assortiment van ruim 300 verschillende bieren; van Duitse weizen tot Amerikaanse Pale Ale’s en alle soorten er tussenin.

Alle bieren zijn gesorteerd op land, wel zo makkelijk zoeken. Zo hebben we bieren uit Nederland, België, Amerika, Frankrijk, Spanje, Estland, Italië, Zwitserland en nog veel meer…

Steenberge
Daarnaast bieden wij Steenberge aan als huispils voor €11,- per krat.

Wijn

De andere kant van de winkel wordt vertegenwoordig door prachtige wijnen. Ook hier staan er ongeveer 200 soorten uit verschillende landen. Elke kast vertegenwoordigd ook aan deze kant van de winkel een land/landen.


Zo hebben wij wijnen uit Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Nederland, België, Oostenrijk en Kroatië.

Huiswijnen!
Ook bieden wij drie verschillende soorten huiswijnen aan, middels een vaste aanbieding, koop 5 flessen en krijg er 1 gratis. Zo gaat u met een mooi doosje naar huis. Alle drie de huiswijnen zijn te koop in wit, rood en rosé.

Franse huiswijn €27,50 per doos
La Chenais – Languedoc

Spaanse huiswijn €30,- per doos
Leganza – La Mancha

Portugese huiswijn €32,50 per doos
Vinha do Torrao – Setúbal

Gedestilleerd

Gecentreerd in onze winkel vindt u een gemixt assortiment aan gedestilleerde dranken. Zo bieden wij een rijkelijk assortiment aan whisk(e)y’s, rums en gins. Iets niet kunnen vinden? Wij kunnen bijna alles voor u bestellen!

*tip
Wij bieden alles voor een top drink ervaring, bij een fles gin kunt u ook passende tonic, garnituur en glas kopen.

%d bloggers liken dit: